De juiste mix?

Een optimale beveiliging draait om de juiste combinatie van maatregelen. Organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen dienen afgestemd te zijn op de situatie. AD Beveiliging biedt een deskundig advies over alle aspecten van uw beveiliging.

.

Communicatie

Bij AD Beveiliging vinden wij het heel belangrijk dat u zich veilig voelt. Daarom doen wij er alles aan om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Dankzij onze korte communicatielijnen kunnen wij altijd snel reageren op een vraag of een melding. Al onze klanten hebben een eigen contactpersoon. Deze persoon is altijd bereikbaar voor onze klanten, daarnaast staat het QRT ( Quick Response Team ) 24 uur per dag ter uw beschikking.

Quick Respons Team

Snelle ondersteuning door professionals bij calamiteiten of het nu gaat om een inbraak, een ramkraak, een brand, een bedreiging, een andere incident of een calamiteit het komt altijd onverwacht. Het Quick Response Team Van AD Beveiliging is altijd snel ter plaatse voor uw veiligheid en ondersteuning.

Het Het Quick Response Team van AD Beveiliging bestaat uit ervaren beveiliger, portiers en bodyguards die het hele jaar door, 24 uur per dag, stand-by staan om uit te rukken bij calamiteiten en incidenten. Ze kunnen omgaan met geweld en agressie hiervoor hebben ze veel ervaring opgebouwd bij evenementen discotheken en artiestenbegeleiding.

Daarnaast worden ze regelmatig getraind door een Aikido professional. Ze werken en wonen verspreid over het hele land en kunnen dus altijd binnen 30 minuten ter plaatsen zijn. In een latere stadium kan het team, afhankelijk van de situatie, worden aangevuld door objectbeveiligers.

Meer informatie over het Quick Response Team Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking, kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0630146867 Het Quick Response Team is 24/7 bereikbaar voor noodgevallen via telefoonnummer 0684275995 QRT