Evenementenbeveiliging

Een evenement vraagt om een gespecialiseerde aanpak ongeacht de omvang van uw evenement. AD beveiliging is uitermate gekwalificeerd om de risico’s en beveiligingsbeleid voor u in kaart te brengen, zodoende zijn wij in staat een passende oplossing te bieden voor ieder evenement ongeacht de omvang ervan. Onze, zo nu en dan, onconventionele aanpak creëert een gemoedelijke sfeer waarin uw bezoekers zich comfortabel en veilig voelen. Daarentegen maakt de gemoedelijkheid geen plaats voor professionaliteit. Onze evenementenbeveiligers zijn uitstekend getraind in onder andere conflicthantering, risicoanalyse en brandveiligheid. Naast onze aanvullende en uitvoerige trainingen beschikken onze medewerkers natuurlijk ook over de juiste diploma’s en vergunningen.

Artiestenbegeleiding

AD Beveiliging biedt u een professionele artiestenbegeleiding aan. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van artiesten en VIP’s. Wij houden rekening met de speciale behoeftes en voorwaarden van de artiesten en zorgen er voor dat zij veilig en ongehinderd hun werk kunnen doen of ongezien locaties kunnen verlaten.

 

V.I.P. Service

Wenst u de gehele ontvangst en transport van uw V.I.P. professioneel verzorgd te hebben, dan bieden wij onze V.I.P. service aan. Met onze V.I.P. service bent u voorzien van veilig vervoer van uw V.I.P. in een luxueuze en beveiligde limousine, uw V.I.P. ’s komen op tijd aan en in stijl.  De mogelijkheden zijn onbeperkt, u kunt daarnaast ook kiezen voor een discrete aanpak waarin u wordt vervoerd in een onopvallend bepantserd voertuig, of met  eventuele aanvullende volgauto’s en/of motoren naar behoefte.  Kortom uw VIP transport tot in de puntjes geregeld!

Maatwerk

Wij geloven dat een passende veiligheidsoplossing altijd begint bij maatwerk. Bij AD Beveiliging ontvangt u een op maat gemaakt advies voor uw onderneming, zo bent u er altijd zeker van dat u voldoende mankracht en middelen tot uw beschikking heeft. Bent u benieuwd naar wat dit voor uw onderneming kan betekenen?

Vraag dan vrijblijvend informatie aan via het onderstaande formulier!

 

Velden met een * zijn vereist.

Uw naam *

Uw bedrijf *

Uw telefoonnummer *

Uw email *

Onderwerp

Uw bericht